De kracht van ons evenement zit in de grote verscheidenheid aan bands die wij elk jaar samenbrengen. De ervaring van een scala aan kleuren en smaken uit verschillende culturen maakt de Internationale Taptoe Belgie uniek. We werken elk jaar erg hard om de beste bands van over de hele wereld bijeen te brengen en u te voorzien van een fantastische ervaring. Hier vindt u een kleine collectie van de bands en artiesten die wij de afgelopen jaren met veel trots hebben mogen ontvangen.

Södertörn Home Guard Band

Stockholm, Zweden

Home Guard Muziekjaar Södertörn

Home Guard’s Music Year Södertörn is gevestigd in Stockholm. We zijn belast met het houden van de thuisbeschermingsgroep bij de Amfibische overheid met muziek voor ceremonies en vieringen. Maar we zijn ook beschikbaar voor opdrachten voor de andere strijdkrachten en zijn goedgekeurd voor hoge veiligheid en vertegenwoordiging van de staat op het hoogste niveau, ook in het buitenland.

Genrep op 17 november 2013

Door de jaren heen heeft de muziekgroep veel namen, identiteiten en opdrachtgevers gehad, maar het zijn de uitvoerende muzikanten die altijd centraal stonden.

Het orkest wordt geregisseerd door Anders Alhbin. De bemanning bestaat uit vrijwillige enthousiastelingen, van wie de meesten eerdere ervaringen hebben opgedaan in een van de dienstplichtigen van militaire muzikanten.

De muziekband speelt volgens de Zweedse traditie met een ploeg waarbij oude instrumenten zoals Ess en B cornet en klepbas worden meegeleverd. Het orkest werkt ook om de interpretatie van oudere tijden te behouden.

Nieuwe thuismuzikant?

Vandaag bestaat de muziekgroep uit 39 leden. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe muzikanten in de omgeving van Stockholm. Als je een blaasinstrument of percussie speelt, dan ben je van harte welkom om als aspirant-thuismuzikant te komen. Registreer je hier op de pagina en we nemen contact met je op over een geschikte datum om met ons te spelen.

Södertörn Home Guard Band
Södertörn Home Guard Band

Koop nu uw tickets!