De kracht van ons evenement zit in de grote verscheidenheid aan bands die wij elk jaar samenbrengen. De ervaring van een scala aan kleuren en smaken uit verschillende culturen maakt de Internationale Taptoe Belgie uniek. We werken elk jaar erg hard om de beste bands van over de hele wereld bijeen te brengen en u te voorzien van een fantastische ervaring. Hier vindt u een kleine collectie van de bands en artiesten die wij de afgelopen jaren met veel trots hebben mogen ontvangen.

DMA Band Belgium

België

De DMA Band is een set die hoofdzakelijk bedoeld is voor de animatie van podia. Niettemin past het zich gemakkelijk aan straatanimatie, optochten en andere ambulante buitenactiviteiten aan.

Sinds haar oprichting in Bassenge (Luik) in 1994, heeft DMA Band een Europese reputatie verdiend door het uitvoeren in verschillende festivals zoals het Internationaal San Sebastian concert in Spanje of die van Condom, Montreal, Veauche, Bessines of Rochechouart in Frankrijk, waar hij verschillende keren heeft gewonnen, waardoor hij vele prijzen won.

 De DMA Band heeft de titel van kampioen van gewonnen

 België op het Bandas de Dalhem Festival in 2006 en dit jaar werd de DMA Band gekroond tot Europees kampioen op het International Bandas Festival in Condom. De groep heeft vele prijzen gewonnen, waaronder de 1e muziekprijs, de animatieprijs, de 2e-prijstraditie en vooral de gouden medaille die de beste groep op alle evenementen beloont.

De DMA Band heeft ook vele carnavals georganiseerd als een van de bekendste in Frankrijk en België (Nice, Cholet, Chalon-sur-Saône, Stavelot, Herve, …). Daarnaast treedt hij regelmatig op in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en in heel België om vele evenementen te houden, zoals dorpsfeesten, muziekfestivals, feesten, processies, …

In de loop der jaren heeft de DMA Band een ongewoon repertoire gecreëerd dat het publiek niet minder dan honderd verschillende soorten (Frans en Engels) biedt, geïnspireerd door zowel disco als de huidige poprock.

Koop nu uw tickets!